Kako postati saradnik FENSTER-a?

Svaki čitalac FENSTER-a može postati i saradnik. Potrebno je da na email adresu redakcije časopisa fenstervojvodina@gmail.com dostavi svoj prilog. Prilog može biti kako autorski tekst, tako i fotografija, skenirani dokumenat, izvod iz druge štampe i slično. Uz prilog je potrebno dostaviti i svoj komentar, na primer: šta fotografija predstavlja, kada je snimljena, gde, kojim povodom, ko se nalazi na fotografiji i slično. FENSTER ne garantuje da će sve zaprimljene materijale i objaviti. Odluka o tome će biti doneta na utvrđeni način.


Predlozi za teme FENSTER-a

Ako imate ideju o čemu bi FENSTER trabalo da piše, koje teme da obrađuje, šta bi voleli da pročitate u FENSTER-u i slično pišite nam na email adresu redakcije časopisa fenstervojvodina@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da Vaše ideje realizujemo.


Ocena - Evaluacija

Interesuje nas šta mislite o našem i Vašem časopisu i kako možemo postići da za Vas postane interesantniji. Zato Vas molimo da odvojite malo vremena i odgovorite na nekoliko pitanja koja će nam pomoći da časopis poboljšamo i prilagodimo ga Vašim interesovanjima. Preuzmete sledeći MS Word dokument, popunite i pošaljete na email adresu redakcije časopisa fenstervojvodina@gmail.com.